Verzendprocedure
Wij verzenden al onze gedenksieraden en urnen veilig via PostNL tenzij anders afgesproken. Op het moment dat wij het pakket overhandigen aan de vervoerder ontvangt u een Track and Trace code van ons. Wij verpakken al onze producten met uiterste zorgvuldigheid om het risico op schade te minimaliseren.

Het kan voorkomen dat een bestelling ongewenst vertraging oploopt bij de vervoerder, door bijvoorbeeld feestdagen of onvoorziene omstandigheden. Hier kan Art of Impression niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Beschadiging of verlies
Art of Impression kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of verlies van sieraden of andere producten tijdens transport. Controleer altijd uw bestelling en de doos goed bij aankomst. Mocht er onverhoopt schade ontstaan zijn of het product is kwijtgeraakt dan dient u ons binnen 3 dagen een e-mail te sturen. Voor schade of verlies moet er rechtstreeks een claim worden ingediend bij de vervoerder. Wel zullen we er alles aan doen om eventuele problemen met de vervoerder op te lossen.

Retourneren
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie(s) gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Eventueel kan het sieraad, indien mogelijk, worden aangepast. Dit is niet kosteloos.

Eventuele uitzonderingen: producten zonder as, zonder vingerafdrukken of gepersonaliseerde tekst/gravure, kunnen wel terug worden gezonden aan Art of Impression. Deze uitzonderingen staan in de webshop bij het product vermeld. Artikelen die uitgesloten zijn van personalisatie en niet naar verwachting zijn, binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden naar onderstaand adres. Zodra we het artikel hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u een e-mail van ons. Mocht u nog vragen hebben over het retourneren van uw bestelling of omtrent uw gepersonaliseerd product, neem dan gerust contact met ons op. We proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Retouradres:
Art of Impression
Parkstraat 5
5671 GD Nuenen

Let op bij retourneren:
– Het product dient ongedragen en onbeschadigd te zijn.
– Het product moet in de originele verpakking retour worden gezonden.
– Het pakket moet goed en zorgvuldig zijn verpakt.
– Vermeld duidelijk uw naam, adresgegevens & e-mailadres en graag de reden van retour zenden artikel.

Tot slot adviseren wij altijd de Track and Trace code goed te bewaren totdat wij de retourzending ontvangen en bevestigd hebben.
De kosten die met retourneren gemoeid zijn, zijn voor de rekening van de klant. Na ontvangst én goedkeuring wordt het geld binnen 5 werkdagen terug gestort op uw rekening.