Gedenken

Urnen
 Een speciaal plekje

In liefdevolle herinnering

Onze unieke, handgemaakte urnen verdienen een speciaal plekje in uw huis. We maken hiermee graag een klein uitstapje weg van onze werkzaamheden als goudsmid.  

Vlinder

Urnen

Deze mini-urnen zijn nieuw in ons assortiment! Op een stukje natuursteen waarin de as van uw dierbare verwerkt is, wordt handmatig een echte vlinder geplaatst. Deze mooie combinatie aan natuurproducten geeft iedere urn zijn eigen unieke vorm. De urnen worden geleverd onder een glazen stolp. 

 Speciale

Wensen

Heeft u zelf een idee en staat uw vlinder er niet tussen? Informeer bij ons dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen deze urn naar uw persoonlijke wensen aanpassen, indien de gevraagde vlinder voorradig is.
Prijzen van maatwerk urnen v.a. 289,00.

 Herkomst

Vlinders

Onze vlinders vinden hun oorsprong bij verantwoorde vlinderkwekerijen waar ze in een beschermde omgeving hun natuurlijke levenscyclus doorlopen. De lokale bevolking krijgt de kans om bij deze kwekerijen te werken, waardoor de lokale economie wordt gestimuleerd. Tevens wordt zo de vlinderpopulatie in stand gehouden en helpen ze mee om de regenwouden te beschermen.

Een dierbare herinnering

Knuffelkeitjes

Urnen

Onze knuffelkeitjes zijn een mooie, tastbare herinnering waarin een kleine, symbolische hoeveelheid as kan worden bewaard. Elk steentje is uniek en zorgvuldig met de hand gemaakt. Het knuffelkeitje past in de palm van je hand.