Ontwerpen

In het atelier vindt u diverse sieraden die als leidraad kunnen dienen voor een nieuw ontwerp. De stijl kan worden omschreven als modern en elegant met strakke lijnen. De afwerking kan zowel mat als glanzend of een combinatie van beide. Draagbare sieraden met een twist.

Bestaand goud kunnen we in ons eigen atelier omsmelten en verwerken in een nieuw sieraad. Wij denken graag met u mee om zo tot een sieraad op maat te komen.

Trouwringen

Samen kijken we naar de vorm en het materiaal van de ringen en bespreken de symboliek die in de ringen verwerkt mag worden. Dan kunnen wij aan de slag met ontwerpen.

Samen hetzelfde model of in de kern hetzelfde met ieder een persoonlijke touch, passend bij zijn of haar persoonlijkheid? Bent u opzoek naar een bijzondere vorm of wilt u ringen met een thema als uitgangspunt?

Als de ringen tot stand zijn gekomen kunt u daar nog letterlijk een boodschap in verwerken door middel van een lasergravure. Deze tekst of afbeelding kunnen we aan de binnen- of aan de buitenzijde van de ring graveren en zelfs in je eigen handschrift.

 

Zelf trouwringen smeden

Helemaal bijzonder is het als u zelf uw trouwringen maakt.

Ook dit kan in ons atelier. We hebben dan een voorbereidend gesprek gevolgd door de ontwerpfase. U komt samen een dagdeel edelsmeden onder begeleiding. En wij zetten op een ander moment in het atelier de stenen in het sieraad en verzorgen de gravure van de ringen.

Tot slot plannen we de datum voor het ophalen van de zelfgemaakte trouwringen, het eindresultaat. Wat een bijzondere start voor de mooiste dag van je leven!

De prijs van de ringen is afhankelijk van het materiaal, wel of geen edelstenen en de goudkoers. 

Prijs vanaf € 995,00 per set.