Art of Impression

Bedenker en producent sinds 2000 van vingerafdruksieraden, zoals ringen, hangers, armbanden en bedels. Door de unieke afdrukmethode wordt de vinger- of handafdruk 3D vastgelegd in het sieraad waardoor het een tastbare herinnering wordt.

Als enige in Nederland bieden wij nu ook horloges met een wijzerplaat voorzien van een vingerafdruk aan.

Werkwijze

Via het bestelformulier komt u in het bezit van een vingerafdrukset. Hiermee kunt u zelf op een eenvoudige wijze een afdruk afnemen. Omdat de afdrukmal meerdere malen te gebruiken is, kunnen meerdere sieraden, urnen, horloges van dezelfde vinger- of handafdruk voorzien worden. 

Alle unieke levenslijnen zijn duidelijk zichtbaar en voelbaar op het sieraad. In ons atelier werken wij uitsluitend met edelmetalen zoals zilver, geel- en witgoud in combinatie met parels of edelstenen waaronder diamant. 

Wij kunnen uw bestaand sieraad omvormen tot een nieuw ontwerp. Ook kunnen wij een vingerafdruk aanbrengen op een bestaand sieraad.

 

As sieraden

Naast onze vingerafdruksieradenlijn produceren wij ook een exclusieve lijn van as sieraden, die zich onderscheidt door originaliteit, kwaliteiten vakmanschap.

U kunt kiezen uit een brede collectie waarbij ook de mogelijkheid bestaat om edelstenen en diamant te verwerken.

Met grote zorg plaatsen wij de as in een speciaal gecreëerde askamer. Hiermee hopen wij u datgene te bieden wat voor u van onschatbare waarde is.